Utleie

Vi leier ut Studenterhytta med matservering og bar til ulike arrangementer for studentforeninger og andre. Alle grupper og organisasjoner kan søke om å leie, men NTNUI-grupper vil bli prioritert. Søknader fra organisasjoner som ikke involverer studenter vil bli særskilt vurdert og kan bli avslått av hensyn til vår kapasitet. Dette gjelder bl.a. bryllup, som innebærer svært mye arbeid for oss.

For høsten 2021 er vi så og si fullbooket. Vi har noen tilgjengelige datoer for utleie uten overnatting.

Merk at vi har serverings- og skjenkebevilling og medbrakt mat og drikke er derfor ikke tillatt, heller ikke ved utleie. Nedenfor, under servering, finner du høstens meny.

Vi tar nå imot bookinger for våren 2022. Se lenger ned for søknadsprosess. Uleie skjer primært på torsdager og fredager, men på forespørsel vurderes også andre dager. På lørdager og søndager holder vi åpent for alle studenter, og hytta er dermed ikke tilgjengelig for eksklusiv utleie på disse dagene.

Vårt mål er at flest mulig skal ha lyst til å bruke Hytta til arrangementer, så derfor tilbyr vi forskjellige priskategorier for utleie:

 • Store arrangement og fester (>30 pers) – torsdager og fredager
  Her er prisen basert på antall deltakere og man har Hytta i 22 timer fra kl. 13 til kl. 11 dagen etter med mulighet for overnatting for et pristillegg. Vi leier primært ut torsdager og fredager.
 • Mindre og kortere arrangement (<30 pers) – alle dager
  6 timer dags- eller kveldsleie (kl. 10-16 eller 16-22). F.eks. møte/seminar, middag etter trening, sosiale kvelder o.l. Her tilbyr vi en lavere fastpris og vi leier ut alle dager vi ikke har annen aktivitet.

Hyttestyret forbeholder seg retten til å avgjøre hvilken kategori et arrangement havner i ved tvilstilfeller.

SERVERING: Hyttas egne frivillige kokker har i utgangspunktet ikke kapasitet til å servere ved utleie, men vi tilbyr servering enten gjennom innleid kokk eller vår prisgunstige catering-avtale. Nedenfor finner du vår meny for høsten 2020.


Søknad

Alle forespørsler om utleie sendes per e-post.

Mindre arrangement bør bookes minst 4 uker før.

Store arrangement tildeles datoer etter en søknadsfrist i semesteret før, så søk i god tid. Innkomne søknader etter dette vil behandles fortløpende. Søknadsfristene er:
20. oktober for arrangementer i vårsemesteret (jan-jun)
31. mars for arrangementer i høstsemesteret (aug-des)

Etter søknadsfristen tar det normalt to uker å gå igjennom alle søknadene, tildele datoer og sende ut leiekontrakter. Søknaden må inneholde tre aktuelle datoer. NTNUI-grupper prioriteres, men ellers gis søknadene lik prioritet og datoen søknaden er sendt inn før fristen tas normalt ikke med i beregningen. Studenterhytta prøver så godt vi kan å gi alle tilbud på første oppsatte dato, men dette er ikke alltid mulig. Vi kan ikke garantere dato før etter søknadsfristen.

Ved utleie må dere skaffe et antall edruvakter. Én per 10. deltaker og minimum 2 pers. Disse tar seg av arbeidsoppgavene under arrangementet, så som servering, oppvask, stå i baren, badstufyring og kontroll av smittevern. Hytta stiller med minst to personer som gir opplæring til edruvaktene og er tilstede under hele arrangementet. Edruvaktene behøver ikke å tilhøre deres gruppe (mange grupper har avtaler seg imellom om vakter), men dere må ha minst én ansvarlig fra gruppa som er edru under hele arrangementet.

For alle bookingrelaterte henvendelser, send en epost til booking@studenterhytta.org. Søknader skal inneholde følgende punkter:

 • Navnet ditt
 • Telefonnummeret ditt
 • Navn på organisasjonen du representerer
 • Ønskede leiedatoer
  • Store arrangement: Tre ulike, i prioritert rekkefølge
 • Hvor mange er antatt å delta på arrangementet? Hvor mange skal ha mat og overnatte?
 • Ønsker du stamp på arrangementet?
 • Ønsker du badstu på arrangementet?
 • (Valgfritt) Andre kommentarer?

 

FAQ Utleie

Må vi booke for å besøke Hytta?

Dersom dere ønsker Hytta reservert eksklusivt for din gruppe eller å besøke oss utenom åpningstidene må dere booke. Gruppa er velkommen til å besøke oss (opptil 60 pers.) under vanlige åpningstider og da trengs ingen booking, men for å beregne mat og senger ber vi om en beskjed noen dager før med omtrentlig antall.

For mindre arrangement (<30 pers.), slik som møter, middag etter treninger og andre sosiale treff tilbyr vi en redusert leiepris. Se «dags-/kveldsleie» i prislista.

Hvorfor søknadsfrist og tre datoer?

Hytta er populær og vi har begrenset kapasitet for store fester. Vi ønsker at flest mulig studentorganisasjoner skal få bruke Hytta så for å oppnå dette må vi planlegge arrangementsdatoer nøye. Dette blir mye enklere når alle gir oss tre prioriterte datoer og søker før fristen. Da slipper vi å sende meldinger fram og tilbake med mange grupper for å finne de beste datoene.

Det er fortsatt mulig å søke om leie etter søknadsfristen, men bare for datoer som ikke allerede er booket.

Hvor mange gjester og hvor mange kan overnatte?

Normal kapasitet er 150 gjester og 45 senger på store arrangement, men grunnet korona-tiltak er dette for tiden redusert til 68 gjester og 32 senger, med mulighet for opptil 50 overnattende ved bruk av ekstra madrasser. Badstuen har plass til 6 personer av gangen.

Kan vi booke Hytta andre dager enn torsdag og fredag?

Mindre arrangement (dags- eller kveldsleie opptil 30 pers.) tar vi imot alle dager utenom åpningsdager.

Vi aksepterer normalt ikke booking av store arrangement andre dager enn torsdag og fredag, men send oss en forespørsel med informasjon om arrangementet så vil vi vurdere det basert på planer og kapasitet.

Hvem kan booke Hytta?

Alle grupper og organisasjoner kan søke om å booke Hytta.

Studenterhytta drives av NTNUI, NTNU-studentenes idrettsforening. NTNUI-grupper får prioritet, men vi er tilgjengelig også for alle andre studentorganisasjoner i Trondheim.

Organisasjoner som ikke representerer studenter kan også søke, men studentorganisasjoner gis prioritet og slike søknader vil bli særskilt vurdert og kan avslås av hensyn til vår kapasitet.

Hvilken mat kan man spise?

Hytta kan tilby ulike serveringsalternativer til ulike priser. Vi kan leie inn kokk som tilbereder mat på vårt kjøkken, og ellers har vi en prisgunstig cateringavtale. Se menyen ovenfor for hva vi tilbyr av mat, og bestem dere for én rett for alle, og informer oss på mail om eventuelle allergier og preferanser.