Opptak

Er du glad i hyttekos, fest, badstue og stamp? Synes du det er bra at studentene i Trondheim har tilgang til dette for en rimelig penge? Er du et ja-menneske med stå-på-vilje? Da bør du søke verv i Studenterhytta!

Fyll ut søknadsskjema for å søke på stillingen du vil ha.

Søknadsfrist 7.februar, 23:59. Vi setter opp intervjuer fortløpende.

Gjennom alle vervene får du også fri adgang til hytta for privat bruk og dens storslagne utsikt. Dette er perfekt for deg som ønsker lett tilgang til marka eller som bare savner mer hyttekos i hverdagen. Er du interessert i øl, blir det også en mulighet til å bli med på interne ølsmakinger og omvisning på hyttas bryggerileverandører. Selvfølgelig byr alle vervene også på andre interne og sosiale arrangement med mye kos og hygge!

Ledige stillinger i hyttestyret

Studenterhyttas styre har det øverste ansvaret for drift og vedlikehold av hytta. Som en del av styret til Studenterhytta vil du bli med i en god gjeng på 10 personer som sammen drifter hytta. Hvert hyttestyremedlem har sitt eget ansvarsområde, man har også noen felles ansvarsområder som gjelder alle i styret: ukentlige/biukentlige styremøter, rundt tre vakter på hytta i måneden, lage god stemning. Er du en person som har lyst til å bidra litt mer til hytta og som har lyst på litt mer ansvar så er styret noe for deg! I tillegg til vervene som lyses ut, består styret også av følgende stillinger: Hyttesjef, vedlikeholdssjef, kjøkkenkoordinator, bar og badstuoppmann, kommunikasjonssjef og eventsjef. Ingen av vervene krever noen forkunnskaper, kun lærevillighet!

Ledige stillinger: 

  • Visehyttesjef: Som visehyttesjef er du hyttesjefens høyre hånd, og hjelper med oppgaver som dukker opp. Visehyttesjefen deler velferdsansvar for de frivillige sammen med eventsjef og har overordnet ansvar for at hyttas rutiner er oppdatert og følges.
  • Kasserer: Kassereren på hytta har hovedansvar for alt det økonomiske som skjer på Hytta. Kassereren betaler hyttas regninger og fører regnskapet fortløpende for å kunne oppdatere resten av styret om den økonomiske situasjonen. Kasserer er også ansvarlig for å sende ut fakturaer etter utleie, levere mva-oppgaver og lage neste års budsjett. Denne stillingen krever en person som er interessert i å lære masse om økonomi, å ha erfaring med regnskap fra før kan være en fordel, men ikke et krav.
  • Kjøkkensjef:  Som kjøkkensjef har du det øverste ansvaret for alt som skjer på kjøkkenet! Du kommer i tillegg til å ha personalansvar for noen souschefer og kokker. Som kjøkkensjef står du fritt til å utvikle kjøkkenet slik du ønsker i samarbeid med souschefene. Du kommer også til å samarbeide med kjøkkenkoordinator som er ansvarlig for mat laget av andre (catering, innleid kokk). Dette er en stilling som krever god oversikt, samarbeid og en lidenskap for hytta og mat! 
  • Bookingsjef: Vi søker en bookingsjef til hyttestyret som tar imot og administrerer bookinger. Dette inkluderer å informere om priser, avtale det formelle rundt et leieforhold (kontrakt) og svare på eller videreformidle spørsmål fra leietaker. Bookingsjef skal oppdatere Hyttas kalender, sørge for at resten av Hyttestyret kjenner til leieavtaler mtp. vakter og bestilling, og at kasserer får faktureringsgrunnlag. 
  • Eventsjef: I tillegg til utleie arrangerer Studenterhytta egne arrangementer for alle studenter, og interne arrangementer for medlemmene i hyttegruppene og styret. Dette kan være alt fra temafest og ølsmaking til quiz og sportslige aktiviteter. Her er det kun fantasien som setter stopper! Som eventkoordinator blir du overhode i Arrangementskomiteen. Din oppgave blir å lede møter med gruppa, planlegge og arrangere slike eventer.

Hyttegruppa

Studenterhytta søker personer i en hyttegruppe, som hjelper til i den daglige driften av hytta. Som medlem av hyttegruppa vil du kunne benytte hytta til privat bruk når den ikke er åpen, og få rabatt på mat og drikke. Vi har totalt fem forskjellige verv, og søker nå personer i fire av gruppene.  

  • Souschef: Vil du være med å bygge opp et kjøkken helt fra bunnen av? Vi i studenterhytta søker etter engasjerte souschefer til vårt nylig oppstartede frivillige kjøkken! Som souschef vil dine oppgaver innebære alt fra å utvikle menyen til å lage rutiner for renhold og bestille varer og utstyr. Du vil jobbe tett med kjøkkensjef og de andre souschefene. Du vil ha mye frihet i vervet, og vi har masse planer for semesteret, både for kjøkkenet og sosialt! Det kreves ingen forkunnskaper, men en lidenskap for mat er veldig positivt.
  • Kokkegruppa: Er du lei av å spise frossenpizza til middag og har lyst til å lære mer om mat? Eller kan du mye allerede, og har lyst til å vise frem dine kokkekunnskaper til byens studenter? Da bør du søke kokk på Studenterhytta! Her får du mulighet til å hjelpe vår kjøkkensjef med tilbereding og utforming av hyttas meny for både daglig drift og større arrangementer. Her kreves ingen forkunnskaper, kun interesse for mat, kjøkken og et ønske om å skape gode matopplevelser for Hyttas gjester.
  • Arrangementsgruppa: I arrangementsgruppa står du som vertskap under hyttas åpningshelger og bookinger, og planlegger Hyttas egne og interne arrangementer. Vi ønsker nye innspill for kommende arrangementer og leter etter kreative og handlekraftige folk som ønsker å bidra med dette. Det forventes at man jobber 3-4 skift i måneden, fordelt på helger og ukedager.
  • Bargruppa: Bargruppa står i baren under bookinger, våre ordinære åpningsdager og andre arrangementer. Du vil bli opplært i gjeldende skjenkeregler og rutiner, samt hvordan kassa og tappesystemet fungerer. Det forventes også at du skal bistå som vertskap på åpningsdager om det er behov for det. 

Det forventes at man jobber 3-4 skift i måneden, fordelt på helger og ukedager.Ingen av vervene krever forkunnskaper. 

Fyll ut søknadsskjema for å søke på stillingen du vil ha.  For alle verv vil det bli gjennomført intervjuer.

Søknadsfrist 07.02.2021!

Lik oss på Facebook for mer informasjon, eller ta kontakt på e-post eller messenger dersom du har ytterligere spørsmål.