Opptak

Er du glad i hyttekos, fest, badstue og stamp? Synes du det er bra at studentene i Trondheim har tilgang til dette for en rimelig penge? Er du et ja-menneske med stå-på-vilje? Da bør du søke verv i Studenterhytta!

Fyll ut søknadsskjema for å søke på stillingen du vil ha.

Søknadsfrist 5.september, 23:59. Vi setter opp intervjuer fortløpende.

Gjennom alle vervene får du også fri adgang til hytta for privat bruk og dens storslagne utsikt. Dette er perfekt for deg som ønsker lett tilgang til marka eller som bare savner mer hyttekos i hverdagen. Er du interessert i øl, blir det også en mulighet til å bli med på interne ølsmakinger og omvisning på hyttas bryggerileverandører. Selvfølgelig byr alle vervene også på andre interne og sosiale arrangement med mye kos og hygge!

Ledige stillinger i hyttestyret

Studenterhyttas styre har det øverste ansvaret for drift og vedlikehold av hytta. Som en del av styret til Studenterhytta vil du bli med i en god gjeng på 10 personer som sammen drifter hytta. Hvert hyttestyremedlem har sitt eget ansvarsområde, man har også noen felles ansvarsområder som gjelder alle i styret: ukentlige/biukentlige styremøter, rundt tre vakter på hytta i måneden, lage god stemning. Er du en person som har lyst til å bidra litt mer til hytta og som har lyst på litt mer ansvar så er styret noe for deg! I tillegg til vervene som lyses ut, består styret også av følgende stillinger: Kasserer, Bookingsjef og Kjøkkensjef. Ingen av vervene krever noen forkunnskaper, kun lærevillighet!

Ledige stillinger: 

 • Hyttesjef: Dette er vervet med det øverste ansvaret for hytta. Det innebærer ansvar for ledelse av styremøtene og personalansvaret for styremedlemmene. Du er representant for Studenterhytta opp mot Velferdstinget, NTNUI og andre eksterne samarbeidspartnere. Det vil også være ditt ansvar å delegere oppgaver som dukker opp fortløpende. Vervet vil starte med overlapp av avtroppende hyttesjef, slik at overgangen skal bli knirkefri. 
 • Visehyttesjef: Som visehyttesjef er du hyttesjefens høyre hånd, og hjelper med oppgaver som dukker opp. Visehyttesjefen deler velferdsansvar for de frivillige sammen med eventsjef og har overordnet ansvar for at hyttas rutiner er oppdatert og følges.
 • Eventsjef: I tillegg til utleie arrangerer Studenterhytta egne arrangementer for alle studenter, og interne arrangementer for medlemmene i hyttegruppene og styret. Dette kan være alt fra temafest og ølsmaking til quiz og sportslige aktiviteter. Her er det kun fantasien som setter stopper! Som eventkoordinator blir du overhode i Arrangementskomiteen. Din oppgave blir å lede møter med gruppa, planlegge og arrangere slike eventer.
 • Kommunikasjonssjef: Din viktigste oppgave i denne stillingen er å jobbe for å gjøre Studenterhytta synlig for Trondheims studenter. Her er det lov å være kreativ! Du vil ha ansvar for hyttas Facebook og Instagram, samt lede planlegging og utførelse av rekruttering. 
 • Bar- og Badstueoppmann: Dette vervet er et av hyttas gjeveste og mest tradisjonsrike. Som Bar- og Badstueoppmann har du hovedansvar for at det er nok drikke til hyttefolket. Det innebærer at man bestiller og supplerer drikke til baren. Du vil også ha ansvar for at skjenkeloven blir fulgt på hytta og at bargruppa får opplæring i denne og generell drift av baren. Selvfølgelig skal man også kunne fyre opp hyttas beste severdigheter, nemlig den berømte stampen og badstua.

Hyttegruppa

Studenterhytta søker personer i en hyttegruppe, som hjelper til i den daglige driften av hytta. Som medlem av hyttegruppa vil du kunne benytte hytta til privat bruk når den ikke er åpen, og få rabatt på mat og drikke. Vi har totalt fem forskjellige verv, og søker nå personer i fire av gruppene.  

 • Souschef: Vil du være med å bygge opp et kjøkken helt fra bunnen av? Vi i studenterhytta søker etter engasjerte souschefer til vårt nylig oppstartede frivillige kjøkken! Som souschef vil dine oppgaver innebære alt fra å utvikle menyen til å lage rutiner for renhold og bestille varer og utstyr. Du vil jobbe tett med kjøkkensjef og de andre souschefene. Du vil ha mye frihet i vervet, og vi har masse planer for semesteret, både for kjøkkenet og sosialt! Det kreves ingen forkunnskaper, men en lidenskap for mat er veldig positivt.
 • Kokkegruppa: Er du lei av å spise frossenpizza til middag og har lyst til å lære mer om mat? Eller kan du mye allerede, og har lyst til å vise frem dine kokkekunnskaper til byens studenter? Da bør du søke kokk på Studenterhytta! Her får du mulighet til å hjelpe vår kjøkkensjef med tilbereding og utforming av hyttas meny for både daglig drift og større arrangementer. Her kreves ingen forkunnskaper, kun interesse for mat, kjøkken og et ønske om å skape gode matopplevelser for Hyttas gjester.
 • Arrangementsgruppa: I arrangementsgruppa står du som vertskap under hyttas åpningshelger og bookinger, og planlegger Hyttas egne og interne arrangementer. Vi ønsker nye innspill for kommende arrangementer og leter etter kreative og handlekraftige folk som ønsker å bidra med dette. Det forventes at man jobber 3-4 skift i måneden, fordelt på helger og ukedager.
 • Bargruppa: Bargruppa står i baren under bookinger, våre ordinære åpningsdager og andre arrangementer. Du vil bli opplært i gjeldende skjenkeregler og rutiner, samt hvordan kassa og tappesystemet fungerer. Det forventes også at du skal bistå som vertskap på åpningsdager om det er behov for det. 
 • Økonomigruppa: Økonomigruppa er kassererens høyre hånd. Denne gruppen består av 2 personer som får opplæring og ansvarsområder innenfor regnskap og fakturering. Gruppen hjelper også kasserer med å søke tilskudd og å lage neste års budsjett. Du trenger ingen forkunnskaper for å søke denne gruppen.
 • Vedlikeholdsgruppa: Har du sans for praktisk arbeid og liker å fikse ting på egenhånd? Vedlikeholdsgruppa har et spesielt ansvar for å utføre mindre reparasjoner og byggeprosjekter på Hytta. Det er ingen krav til forkunnskaper, men du bør være løsningsorientert, kreativ, og like å arbeide selvstendig. Det forventes at man har tid til å være på Hytta minst en hverdag annenhver uke, og i tillegg er det ønskelig at man tar noen skift under åpningshelger og andre arrangementer.

Det forventes at man jobber 3-4 skift i måneden, fordelt på helger og ukedager. Ingen av vervene krever forkunnskaper. 

Fyll ut søknadsskjema for å søke på stillingen du vil ha.  For alle verv vil det bli gjennomført intervjuer.

Søknadsfrist 05.09.2021!

Lik oss på Facebook for mer informasjon, eller ta kontakt på e-post eller messenger dersom du har ytterligere spørsmål.